General
-
Moznost vylistovat hospody podle priznaku
Seznam hospod podle toho, jestli maji zahradku, wifi, jsou nekuracky, atd.
22 votes -
Vhodné na snídani
Přidat do podrobného hodnocení, zdali je podnik vhodný na snídani.
15 votes -
Možnost zobrazit mapu vlastních oblíbených míst
Líbilo by se mi, kdybych si mohla svoje oblíbená místa zobrazit na mapě, zjednodušovalo by to přemýšlení, kam můžu vyrazit, když se budu nacházet v určité části Prahy...
11 votes -
Satelitni snimky na maps
Pridat moznost vybrat si satelitni pohled na mape.
9 votes -
Detaily podniku - pití a pivo
Líbilo by se mi zakomponovat do detailů nějaký rychlý výběr dostupných nápojů (plzeň, cappy, hoegarden.. atd, aby se to nemuselo vypisovat ručně a dalo se podle hoho vyhledávat.. nevěřím že si lidé navyknou do detailů restaurace psát do tagu jestli tam maj plzeň (pro mne důležitá věc) :D
8 votes -
Pridat odkazy na externi recenze
Spousta podniku byla uz recenzovana nekde na blogu, v novinach atp. Pridal bych proto pole, ze ktereho by bylo mozne na tyto recenze odkazovat. Myslim, ze pro navstevniky muze byt nazor "profika" rozhodne zajimavy.
5 votes -
Nahrávání fotek z webových alb
Přidat možnost nahrávat fotky k místům a akcím z webových alb jako je Picasa nebo Flikr
4 votes -
autor recenze neni dobre videt
Pri prohlizeni recenzi je autor v levem sloupci, ktery je prilis vizualne oddelen od recenze samotne (docela dlouho jsem hledal, kdo je autorem recenze). Chtelo by to nejak vizualne propojit recenzi a jejiho autora...
4 votes -
Pridat typ podniku cajovna
Vedle restauraci a kavaren i cajovnu, po Praze je jich hromady a uzivatele je urcite zacnou pridavat. Zatim jsem je daval pod ostatni.
3 votes -
allow partial search. "pákistánská" and "pákistán" give different results, "pákist" gives none...
This is a dealbreaker for me.
3 votes -
Fotbálek
přidat fotbálek do doplňujících informací
3 votes -
Pridat typ podniku vinarna
Vinarny by nemely chybet ve vyberu
2 votes -
tagclouds x našeptávač
tagclouds by se časem mohly stát dost nepřehledné. Lepší by bylo vyhledávání pomocí našeptavače a roztříděných kategorií. Určitě chybí rozdělení dle typu kuchyně
1 vote -
Soukromé akce
Uživatel by měl mít možnost nastavit akci jako soukromou a moci na ná pozvat jen vybrané kamarády.
1 vote -
1 vote